Örestadskliniken söker sjuksköterska/ distriktssköterska/ psykiatrisköterska

Örestadsklinikens Vårdcentral öppnade 2009 och är en multidisciplinär klinik (vårdcentral, rehab, psykoterapi, BVC, BMM och gym). Kliniken har 70 anställda och 13.000 listade patienter. Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne och vi följer därmed riktlinjerna i Hälsovalet för primärvård. Sedan hösten 2019 är Doktor.se ägare av kliniken så om du är intresserad av att ta del av framtidens sjukvård där E-hälsa blir ett naturligt komplement till den fysiska vården så är Örestadskliniken en arbetsplats för dig!

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Har du vidareutbildning till distriktssköterska eller annan specialistkompetens är det meriterande. Likaså om du har erfarenhet från eget mottagningsarbete och såklart om du tidigare arbetat inom primärvård.  Språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, är ett krav. Vi söker 1-2 personer beroende på tjänstgöringsgrad, kompetens mm.

Vårt mål är att ge alla våra sjuksköterskor varierade arbetsuppgifter utifrån befintlig kompetens men också att ge möjlighet till en ständig utveckling. Förutom eget mottagningsarbete ingår triagering via telefon, provtagning på laboratoriet samt att 1-2 gånger/vecka ingå i vår akutmottagning.

Med många patienter byggs en långvarig relation medan andra endast kommer på enstaka besök. Förutom variation på arbetsuppgifter och patienter har vi på kliniken ett nära samarbete med BVC, BMM, samt psykolog- och rehabenhet där på sistnämnda, både arbetsterapeut, fysioterapeut och kiropraktor ingår. Det gör arbetet mer stimulerande och roligt och vi kan enklare lösa patientens alla problem och arbeta patientcentrerat.

Vi söker dig som kan arbeta i team såväl som självständigt. Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Du är nytänkande, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Hör gärna av dig till verksamhetschef Åsa Blomberg på 040-16 32 14 för mer information. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

 

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid/deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Lön
Enligt överenskommelse
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-04-15
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Arbetsgivare
Örestadsklinikens Vårdcentral AB
Postadress
Eddagatan 4
217 67 Malmö
Webbplats
www.orestadskliniken.com

  Hämta annons som PDF