Örestadskliniken, en multidisciplinär vårdcentral, söker läkare

Välkommen att bli del i ett tvärprofessionellt team som vill skapa framtidens primärvård. Som allmänläkarspecialist hos oss är du spindeln i nätet i synnerhet eftersom du också deltar i handledningen  av våra ST-läkare och därigenom formar framtida kollegor. 

Arbetsbeskrivning
Örestadskliniken söker en specialist i allmänmedicin och/eller en legitimerad läkare som är intresserad av ett varierande arbete. I tjänsten ingår planerad mottagning med årskontroller och triagerade ickeakuta besvär varvat med teambaserade mottagningar såsom akutlinje, hypertonimottagning och hudmottagning. För att ytterligare få en samsyn kring hur vi bäst hjälper våra patienter har vi tvärprofessionella ronder. Det finns även möjlighet att sköta vårt vårdboende eller att ha BVC-mottagning.

Vi har ambitiösa och drivna ST/AT-läkare som behöver strukturerad handledning . Vi är flexibla vad gäller arbetstider och använder oss av individuell lönesättning.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och vi ser gärna att du har specialistkompetens i allmänmedicin. Du har språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har genomgått aktuell handledarutbildning och har kunskaper i journalsystemet PMO.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och vi som arbetar här trivs med att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskategorier, vilket våra multidisciplinära klinik erbjuder möjligheter att göra. Du är trygg i din yrkesroll, positiv, flexibel och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Örestadskliniken
Örestadskliniken öppnade 2009 och har 70 anställda och 12.700 listade patienter.  Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Kliniken ligger på lugna Bellevue i Malmö, och våra lokaler är moderna, ljusa och rymliga. Till fastigheten hör en stor parkeringsplats. Det är enkelt att ta sig till oss med bil, buss eller cykel.

 På Örestadskliniken har vi för närvarande 4 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare, en AT-läkare och en ortoped. Vi har förutom den fasta personalen 2 inhyrda läkare som arbetar hos oss en längre period. Vi önskar trots att det fungerar bra att ersätta dem med tillsvidareanställda läkare eftersom vi strävar efter hög patientsäkerhet och kontinuitet för både patienter och läkare. Vi söker därför en specialistläkare i allmänmedicin och/eller en leg läkare som vill vara en viktig och långsiktig del i vår fortsatta utveckling. För en leg läkare finns möjlighet till en ST-tjänst efter 6 månader tjänstgöring om vi trivs med varandra.

På Vårdcentralen driver förutom läkarna 10 sjuksköterskor, med olika specialistutbildning, distriktssköterske-, diabetes-, astma/KOL-, minnes-, vaccinations-, hypertoni och äldrevårdsmottagning. Vi har också dietist på plats 3 dagar i veckan. God patientservice ges även av våra receptionister, undersköterskor och inte minst våra duktiga sekreterare som ser till att diktat omvandlas till journalanteckning inom 3 dagar.
Klinikens öppettider är kl 8-17 mån-tors och kl 8-15 på fredagar. På kvällar och helger hänvisar vi våra patienter till Kvälls- och helgmottagningen på Södervärn. Det finns möjlighet till jourtjänstgöring där.

Vår rehabavdelning består av 5 fysioterapeuter, 5 kiropraktorer, arbetsterapeut och rehabkoordinator. Vi har ett brett utbud av behandlingar och gruppaktiviteter i vårt fina gym Win. Vårt mål är att erbjuda våra patienter en smidig övergång från rehabiliteringsträning till friskvårdsträning.

 Örestadskliniken försöker möta den ökande psykiska ohälsan i samhället genom att ha 7 psykologer i verksamheten. De erbjuder KBT, PDT, IPT,  ”Unga Vuxna”-terapi, föreläsningar i depression och ångest samt kurser i mindfulness. Vi erbjuder främst individuell terapi, men även par- och gruppterapi.

Sist men inte minst ingår även BMM och BVC i kliniken.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. För mer information om tjänsten kontakta Vårdcentralchef Åsa Blomberg på tel 040-163202 eller genom mejl till samma adress som ansökan.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2019-02-28

Skicka din ansökan till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Örestadsklinikens Vårdcentral AB
Att: Åsa Blomberg
Eddagatan 4
217 67 Malmö

 

Medicinsk sekreterare till Örestadsklinikens Vårdcentral

Örestadsklinikens Vårdcentral öppnade 2009 och är en multidisciplinär klinik (vårdcentral, rehab, psykoterapi, BVC, BMM och gym). Kliniken har 70 anställda och 12 700 listade patienter. Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Örestadskliniken söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet från Primärvård. Du har goda datakunskaper och erfarenhet av journalsystemet PMO. Vi arbetar också i Mina Vårdkontakter, Mina Planer, Filur, SOM etc.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, har goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket. Du är nytänkande, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta journalskrivning. Det kommer också ingå administrativa arbetsuppgifter såsom scanning och tidsbokning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Hör gärna av dig till Eva Porre, samordnare medicinska sekreterare, på 040-371756, eller Åsa Blomberg, vårdcentralchef, 040-163202 om du har frågor. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!


Tillsvidareanställning
Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2019-02-28
Kontaktpersoner:
Eva Porre, samordnare sekreterare
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Åsa Blomberg, vårdcentralchef
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Arbetsgivare
Örestadsklinikens Vårdcentral AB
Eddagatan 4
217 67 Malmö
Besöksadress
Eddagatan 4, 2 tr
217 67 Malmö
Telefon och webbplats
040-163214
www.orestadskliniken.com