Rehab MalmöÖrestadsklinikens Rehab startade 2001 och är idag en av Malmös mest etablerade rehabmottagningar. Vi arbetar med allt från huvudvärk och tennisarmbågar till diskbråck och knäproblem.

Rehabilitering hos kiropraktor eller sjukgymnast

Örestadsklinikens rehabteam består av fysioterapeuter (sjukgymnaster), kiropraktorer, arbetsterapeut och dietist. Vi har nära samarbete med vårdcentral, psykologer och gym. Vårt mål är att slussa vidare så många som möjligt från fysioterapi (sjukgymnastik) och rehabträning till friskvårdsträning.

Vi arbetar inom vårdval Skåne. Högkostnadskort och frikort gäller. Du behöver ingen remiss för att söka hjälp hos våra fysioterapeuter/sjukgymnaster och kiropraktorer. Akuttider finns. Patientavgiften är 200 kr per besök om du är över 20 år (max 1150 kr per år). Besök av barn och ungdomar är kostnadsfria.

Vi har även ett välutrustat gym (Win gym) där patienter och gym-medlemmar tränar tillsammans. Här är det många f.d. patienter som väljer att fortsätta sin träning.

Då vi är måna om våra patienters hälsa erhåller du som listad patient hos oss 50% rabatt på våra träningskort (gäller ej FaR, gravidträning, förälder/bebisträning samt klippkort). www.wingym.se

Varmt välkommen till oss!